Thu. Aug 22nd, 2019

Situs Pencari

Info Berita Viral Online Terkini Indonesia

Manchester United Perpanjang Kontrak Marcus Rashford

3 min read
Marcus Rashford

Agen Bola Terpercaya – Manchester United ngumumake wekdal penting sakdurunge. Banjur dikonfirmasi sing wis kontrak kontrak striker, Marcus Rashford.

Striker agen bola terpercaya salah siji produk paling sukses saka Akademi Manchester United. Dheweke dirilis pisanan ing awal taun 2016 dening Louis van Gaal lan nganti saiki dheweke bisa slamet ing skuad senior United.

Sasampunipun dados pemain pengganti nalika Jose Mourinho, Rashford dados striker utama ing United wonten ing arah Ole Gunnar Solskjaer. Nanging dheweke bisa nggawe Red Devils curiga amarga kontrake diuripake ing taun 2020.

Nanging United berhasil ngyakinake striker bisa bertahan maneh. Dheweke resmi gawe kontrak anyar nganti 2023 kanthi opsi tambahan setahun ing kontrak.

Rashford nyuwara kanggo bisa ngluwihi kontrak ing United amarga dheweke felt duwe hubungan khusus karo Red Devils.

“Manchester United wis dadi masalah ing uripku wiwit aku gabung karo klub iki nalika umur pitung taun,” ujare Rashford marang situs web Manchester United.

“Klub iki wis mbentuk aku minangka agen bal-balan sing dipercaya lan minangka manungsa, lan minangka penghargaan saben wektu aku duwe kesempatan nggunakake seragam iki.

“Aku pengin ngucapake matur nuwun marang Ole lan tim kanggo apa sing ditindakake kanggo aku, dheweke dadi klub pelatih gedhe kanggo aku lan aku pengin terus berkembang kanggo muter ing tingkat sing luwih dhuwur.”

Rashford piyambak setya sawisé ndhaftarake kontrak anyar iki. Panjenenganipun paring prajanji kanggo nglakokake sing paling apik supaya Manchester United bakal dihormati maneh.

“Aku bakal menehi samubarang kanggo klub iki bali menyang ngendi.”

“Aku uga ngarep-arep sukses kanggo penggemar amarga padha pantes.” ngandika.

Musim pungkasan, Rashford main kaping 47 ing kabeh lomba karo MU. Striker 21 taun kasebut nggawe 13 gol lan sembilan assist.

“Marcus minangka salah sijining pemain Inggris sing paling bakat ing generasi dheweke. Dheweke pemain sing luar biasa, diberkahi kanthi kecepatan lan energi,” ujare manajer MU, Ole Gunnar Solskjaer, kaya dikutip situs resmi klub.

“Marcus minangka conto bakat yen akademi kita wis mrodhuksi lan ngembangake tegese dheweke ngerti apa tegese bisa main kanggo Manchester United.”

“Sanajan wis mung 21 taun, Marcus duwe pengalaman sing luar biasa. Dheweke duwe masa depan sing fantastis karo klub lan aku bungah nekani kontrak anyar,” ujare.

Bebarengan karo Red Devils, pemain wedok Wythenshawe ngluncur 170 penampilan lan mencetak 43 kanggo tim senior Manchester United ing kabeh kompetisi, wiwit musim 2015/2016. Statistik kasebut ndadekake dheweke diarani tim nasional Inggris, lan nggawe 32 caps kanggo Tiga Singa.

Musim pungkasan, Marcus Rashford main kaping 33 ing Liga Premier lan damel 10 gol. Ing Liga Champions, panjenengané nggawe 10 penampilan lan 2 gol, uga nggawa Sétan Merah nganti 8 pungkasan, sadurungé ditinggal dening Barcelona.

Peluncuran Sky Sport, Marcus Rashford, miwiti debut pertamanya karo Manchester United ing Liga Eropa, ing babak 32. Muter wiwit awal pertandhingan, Marcus Rashford, bisa ngalahake pengawal, lan mbantu Red Devils bisa lolos kanggo 16 pungkasan. Nalika ing Liga Utama Inggris, debuté dicithak kanthi kemenangan 3-2 nglawan Arsenal ing Old Trafford.

Rashford uga ngucapake matur nuwun marang para pelatih Manchester United sing wis mbantu dheweke berkembang. Ole Gunnar Solskjaer uga dadi salah sawijining wong sing nyumbang kanggo pangembangan kariere.

“Aku pengin ngucapake matur nuwun marang Ole lan staf kanggo kabeh sing wis dilakoni kanggo aku, sing dadi klub pelatih sing sampurna, kanggo sinau nalika aku nerusake pembangunan lan nyoba kanggo push menyang tingkat sabanjure.”

Marcus Rashford uga ngandika bakal menehi kabeh kanggo Red Devils lan bakal nyoba kanggo mbiyantu klub lawas Old Trafford bali, lan bisa ngasilake sukses lan nggawa Manchester United bali ing Liga Champions.

“Aku bakal menehi kabeh sing kudu aku mulihake klub iki kanggo pemain asli [juara competitor] lan menehi kasuksesan sing apik kanggo penggemar kita, “ujare pemain 21 taun kasebut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.